Følgere

tirsdag 19. oktober 2010

Det går mot slutten av HuntGrimen...


No starter snart oppsumeringen av nok en sesong i skogen:

Men for "sjefen" er det no det starter...
              Jack Nicholsen  har bare et par uoppgjorte ting han må gjøre på kvar side av  Grimensvingene??

     





6 kommentarer:

Hjortebukk sa...

Da har bukkrjegeren vært ute halve natten i måneskinn uten å få noe. Klokken 06.30 gikk derfor turen videre inn til Containeren. Opp i mørket og frem i linjen. Klarværet gjør at det blir skaresnø og det knaser og braser.Bruker Ronny Mahony stien for å komme frem til linjen. Kolle og kalv har gått på stien. Venter i linjen for at det skal bli skytelyst. Lister meg nordover og tar ganske kjapt ut en kolle på nedsiden av meg som fyker nordover. Bra aktivitet i området. Spor etter flere dyr. Følger sporet etter dyret. Det går inn i et annet spor etter kolle og kalv. Retningen er Per Ivar Granene. Her er det bratt. Klatrer rett oppover.På vei opp dykker ungdyret til presidenten opp på 12-15 m. Det går rett ned. Klokken er 9 og PIg må vekkes for å få kjørt ut dyret til Mahony. Så resultatet ble en fin natt og morgen.

Hjortebukk sa...

Så var det Pig'en sin tur.. Startet kl 10.30. River,PIG og Bukkejegeren. Opp mot Bratlandsfjellet. Gir opp hslveis oppe i henget. 30 cm skarresnø gjør at det høres ut som det kommer tre brøytebiler oppover lien. Ikke et spor å se. Vi snur og tar oss ut Camping haugen i stedet. PIG poster i nord nede i terrenget med de nederste høyspentene. Bukkis og River går inn i svingen i sør. Ronny midt i terrenget, mens Bukkis går helt nede rett over camping plassen. Begge går på spor med en gang. Her er det aktivitet.Etter 10 min observerer PIG kolle med kalv. Så går det et par minutter til før det smeller i børsen til PIG. Han melder at han har skutt kalven mens koillen kom seg unna. River melder etter litt at to dyr stikker forbi ham. Bukkis går mot PIG og Pig melder om det stikker ut et dyr til bare 50 meter foran Bukkis. Ned i terenget mot husene rett på nedsiden. Gir opp å følge etter. Opp til PiG i stedet og gratulerer han med et perfekt skudd og en fin bukkekalv. Etter vomming går bukkis etter siste dyret som ble tatt ut. Det viser seg at det løper rett nordover over innmarken og på ned siden av jernbanen. Så den var i overkant skremt. SÅ bar det hjem til River hvor det nå henger to dyr. Ser ut til at dyrene oppholder seg lavt i terrenget gjerne i nærheten av plantefeltene.

Presidenten sa...

Ja, men dette var forrige helg!!!
Denne helgen da, har dokkar tatt oppfordringen til meg og PIG???
Hvilehelg!!!!

Presidenten sa...

Ja, nå er Sleipner oppholdet over for denne gang. Skal meget sannsynlig tilbake om nøyaktig 3 uker. Hingsten til Odin fra norrøn mytologi er både høyt og lavt her ute, han kunne visst både løpe over vann og land. Fly også...Men hugs det var bare Odin selv som kunne ri han...

Hjortebukk sa...

Da blir det full fart i helgen etter en heller tragisk helg.

Presidenten sa...

SØNDAG BLIR DEN STORE DAGEN!!
Fru Jeger har forlotte meg....
kjem ikkje heim før lørdag kl 2218.
Me få "kollast" på telefonen og avtale hunt!